mandag den 15. august 2011

Det nye...

Jeg er altså tænksom i øjeblikket! Kedelig, kunne nogen også lidt kækt antyde, måske...

Men det har en årsag.

For det første er jeg virkelig kommet i gang med min bog. Endelig fandt jeg den rette tilgang og perspektiv, som passer mig. Så jeg kan være ærlig og direkte, uden at blive belærende og diktatorisk. Det er vigtigt!

For det næste er jeg ved at udvikle ny forretning. Foredrag, temadage og coaching. På det område, hvor jeg har allermest hjerte. Sorg og krise med udgangspunkt i liv og livsglæde. Livsvilje, kalder vi det.

Så jeg er ved at skabe alt muligt. Og det er simpelthen bare skønt. Jeg er allerbedst, når jeg sætter noget i gang!

Åh, men altså, så er der den utålmodighed... Når nu jeg har fundet på de her virkeligt gode idéer, så kan de lige så godt blive realiteter NU! Jeg vil gerne have en forlagsaftale NU, og jeg vil godt have kalenderen fuld af foredrag og temadage NU!

Hmm... men det har jeg ikke...

Og ved du hvad? Det er godt, tror jeg, for noget af det, jeg har brug for er faktisk selve denne tankeproces. Bearbejdningen af tanker og følelser efter Tobias' død i forbindelse med bogen og bevidstheden om, hvor det er, jeg kan skabe en værdi og give mit bidrag til verden i forbindelse med foredrag og coaching. Det er godt for mig! At ting tager tid og får lov til at modnes i mig...

Se, det er nyt liv for mig.